Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)
Kreminė vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | vištienos filė |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
800 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malta) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokolių sriuba
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Linos sriuba
- Pupelių ir kukurūzų sriuba
- Brokolių trinta sriuba
- Lapienė
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Burokėlių sriuba su kukuliais
- Itališka svogūnų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Žirnių sriuba
- Grybų sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Vegetariška avinžirnių sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Sriuba su kukuliais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Čili sriuba
- Dešros sriuba
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
Kreminė vištienos sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Vištienos filė,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
800 mililitrų -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malta
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...