Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)

Kreminė vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | vištienos filė |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
800 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malta) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Kopūstų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Lapienė su mėsa
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Voveraičių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Balinta sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Voveraičių sriuba
-
Sojų sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
Kreminė vištienos sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Vištienos filė,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
800 mililitrų -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malta
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...