Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)

Kreminė vištienos sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | petražolės (kapotos) |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
2 vienetai | morkos |
300 gramų | vištienos filė |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
800 mililitrų | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | bazilikas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malta) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Vengriški barščiai
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Bulgariška sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Sriuba "Fazenda"
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Vištienos sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Apelsinų sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Petražolių sriuba
-
Indiška sriuba
-
Perlinių kruopų košė
Kreminė vištienos sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Petražolės, kapotos,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
100 mililitrų -
Morkos,
2 vienetai -
Vištienos filė,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
800 mililitrų -
Bazilikas,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai, malta
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morkas ir svogūną. Pakepiname įkaitintame aliejuje apie 4 minutes.
Po to sudedame vištienos gabaliukus ir pakepiname dar 5 minutes.
Užviriname vandenį. Sudedame keptuvės turinį. Įmaišome prieskonius ir verdame apie 20 minučių. Po to supilame grietinėlę, užviriname ir nukeliame nuo ugnies.
Skanaus :-)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...