
Kreminė baravykų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 vienetai | batonas (skrudintas riekutėmis) |
šiek tiek | žalumynų |
2 valgomieji šaukštai | sviestas (kepimui) |
2 vienetai | svogūnai |
200 gramų | baravykai |
500 mililitrų | sultinys |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų sriuba
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Žirnienė su grybais
-
Soti ir greita sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Daržovių sriubytė "Vasara"
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Sriuba "Čili"
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Sušildanti daržovių sriuba
Kreminė baravykų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Batonas, skrudintas riekutėmis,
4 vienetai - Žalumynai
-
Sviestas, kepimui,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Baravykai,
200 gramų -
Sultinys,
500 mililitrų -
Bulvės,
3 vienetai - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą ir pakepiname smulkiai supjaustytus svogūnus. Svogūnams šiek tiek apkepus sudedame smulkiai supjaustytus baravykus, pakepiname. Gautą masę ir smulkintas bulves sudedame puodą su sultiniu ir verdame apie 15-20 min. Sriubą pagardiname prieskoniais, druska, juodaisiais pipirais ir įpilame grietinėlę. Verdame kelias minutes, kol sriuba sutirštėja. Sriubai išvirus sutriname. Patiekiame su skrudinto batono riekelėmis. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...