Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | brokoliai (žiedynai) |
| 4 vienetai | svogūnai (šalotės) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 1 litras | sultinys (vištienos, apie) |
| 200 gramų | mascarpone sūris |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Dideliame puode įkaitinam alyvų aliejų ir apkepinam smulkiai supjaustytus svogūnėlius 3-4 min. Įmaišom smulkintus brokolius, padruskinam ir papipirinam. Išmaišę, supilam sultinį, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 10-15 min kol brokoliai suminkštės. Tada praaušinam penketą minučių. Atsargiai dedam nedidelėmis dalimis į mikserį/blenderį ir plakam kol taps tyre. Gauta tyrę supilam atgal i puodą ir ant mažos ugnies kaitinam. Įpilama karšto sultinio ar vandens praskiedimui (jei reikia) ir pagardinam prieskoniais. Įpylus sriubą į lėkštes įdedam po šaukštą maskarponės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška žirnienė
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Moliūgų sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Kreminė salierų sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai, žiedynai,
700 gramų -
Svogūnai, šalotės,
4 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, vištienos, apie,
1 litras -
Mascarpone sūris,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dideliame puode įkaitinam alyvų aliejų ir apkepinam smulkiai supjaustytus svogūnėlius 3-4 min. Įmaišom smulkintus brokolius, padruskinam ir papipirinam. Išmaišę, supilam sultinį, užverdam ir ant mažos ugnies verdam 10-15 min kol brokoliai suminkštės. Tada praaušinam penketą minučių. Atsargiai dedam nedidelėmis dalimis į mikserį/blenderį ir plakam kol taps tyre. Gauta tyrę supilam atgal i puodą ir ant mažos ugnies kaitinam. Įpilama karšto sultinio ar vandens praskiedimui (jei reikia) ir pagardinam prieskoniais. Įpylus sriubą į lėkštes įdedam po šaukštą maskarponės.
Reklama:
Komentarai (4)
-
jeps
2010-11-26 16:20
Skanumelis!!!! :super:
-
jone
2010-08-24 19:04
labai skani sriubyte gaunasi %-) ;-) , aciu uz recepta,
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
