
Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Jautienos sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Šamienė
-
Dilgėlių sriubytė
-
Barščiai
-
Greitoji sriubukė
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Agurkų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pieniška daržovių sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...