Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 300 gramų | voveraitės |
| 300 gramų | bulvių |
| 150 gramų | morkos |
| šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulpienių sriuba
-
Soti ir greita sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Sriuba „Minestrone“
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Vitaminų sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Valstietiška duonos sriuba
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
