Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 300 gramų | voveraitės |
| 300 gramų | bulvių |
| 150 gramų | morkos |
| šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agurkų sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Sriuba "Sveikata"
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Rūgštynių sriuba
-
Kamų sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Linos sriuba
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Aštri čili sriuba
-
Svogūnų sriuba
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
