Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnų sriuba
- Krevečių sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Pieniška sriuba su riešutais ir duona
- Soti ir greita sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Agurklės sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Sriuba su makaronais
- Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
- Bulgariška sriuba
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Raugintų burokėlių barščiai
- Vištienos sriuba
- Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
- Pievagrybių ir brokolių sriuba
- Daržovių-vištienos sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Kazlėkų sriuba su jautiena
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...