Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 500 mililitrų | sultinys |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
| šiek tiek | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Asiūklio ūglių sriuba
-
Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Suomiška žuvienė
-
Rūgštynių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Porų trinta sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Pupų sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Sriuba "Sveikata"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
