
Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Dilgėlių sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Kiškio kopūstų sriuba
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiška selianka
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Apelsinų sriuba
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...