
Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su sultiniu
-
Sriuba su brokoliais
-
Skani burokėlių sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Žuvienė daržovių sultinyje
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Pupelių sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Jautienos sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Itališka svogūnų sriuba
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...