
Burnočių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | sultinys |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
50 gramų | burnočio (lapai ir stiebai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Linos sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Burokėlių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Paprikų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sojų sriuba
Burnočių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
500 mililitrų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Burnotis, lapai ir stiebai,
50 gramų - Grietinė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į mėsos sultinį įdėti morkų, svogūnų, bulvių, petražolės šaknies ir apvirti. Įdėti smulkiai supjaustytų burnočio lapų ir ūglių, pasūdyti ir virti dar 7—10 minučių. Paduoti su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...