Olandiška salierų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinė
2 valgomieji šaukštai sviestas
3 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 litras sultinys (mėsos)
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
1 vienetas svogūnai
200 gramų salierai
80 gramų sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Olandiška salierų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų