Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Olandiška salierų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | salierai |
80 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Skani burokėlių sriuba
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Daržovių sriuba
-
Žuvienė kitaip
-
Sidabražolės sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Šamienė
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
Olandiška salierų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
200 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...