Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.

Olandiška salierų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 litras | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
1 vienetas | svogūnai |
200 gramų | salierai |
80 gramų | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Kamų sriuba
-
Prancūziška svogūnų sriuba
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Petražolių sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Salierų sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Šviežių daržovių sriuba su vištiena
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Svogūnienė su aviena
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Brokolių trinta sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
Olandiška salierų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
100 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
200 gramų -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
80 gramų - Druska
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai nuvalomi ir sutarkuojami. Svogūnai smulkiai supjaustomi ir pakepinami su margarinu, po to įberiama miltų, viskas dar kiek pakepinama ir praskiedžiama sultiniu. Sriuba dar 10 min. pavirinama ir nukeliama nuo ugnies.
Trynys ir grietinė sumaišoma su trupučiu sultinio ir supilama į sriubą. Suberiamas sūris. Sriuba pagardinama druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...