
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 saujos | špinatai ( lapai (be kotelių) ) |
3 saujos | rūgštynės (lapeliai) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kiauliena ((šoninė)) |
šiek tiek | bulvių |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
2.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Bulbienė
-
Grybų sriuba
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Daržovių sriuba
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba "Korėja"
-
Sriuba su jautiena
-
Rūgštynių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Špinatai, lapai (be kotelių) ,
5 saujos -
Rūgštynės, lapeliai,
3 saujos -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Druska
-
Kiauliena, (šoninė),
500 gramų - Bulvės
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...