Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 saujos špinatai ( lapai (be kotelių) )
3 saujos rūgštynės (lapeliai)
4 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek druska
500 gramų kiauliena ((šoninė))
šiek tiek bulvių
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.
2.
Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Špinatų lapus ir rūgštynes nuplauti ir trumpai perpilti verdančiu vandeniu. Kiaušinius išvirti kietai.

  2. Į puodą su verdančiu vandeniu dėti švariai nuplautą ir numirkytą šoninę, berti druskos, dėti pipiro grūdelių, lauro lapo. Virti apie 1 val., kol mėsa beveik išverda. Bulves galima pjaustyti kubeliais ir berti į sriubą arba virti atskirai. Pabaigoje berti nuplikytus lapelius, pridėti prieskonių pagal skonį, pavirti. Išjungus sudėti pjaustytus kiaušinius, paskaninti grietine.

Receptą atsiuntė Zita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų