
Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kepsneliai
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Farširuota lydeka
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Žuvies blynukai
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Keptas ungurys
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Lašiša su citrina
-
Saida margoje tešloje
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Keptos seliavos
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Margaritos žuvies apkepas
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...