
Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos šašlykas
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Eršketas šampane
-
Karpis, šutintas aluje
-
Žuvies spurgytės
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Keptas upėtakis
-
Įdaryta lydeka
-
Kepta žuvis
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Žuvies kukulaičiai
-
Krevečių užkepėlė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lazanija su lašiša
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...