Žuvies kepsneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | obuoliai (rūgštus) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | aliejaus |
4 vienetai | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
- Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
- Plekšnė su padažu
- Menkė su apelsinais
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Tuno blyneliai
- Lašiša su pievagrybiais
- Troškinta žuvis
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Karpis, keptas orkaitėje
- Žuvis tešloje
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Žuvies kepsneliai
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Menkė garuose
- Lašišos užkandėlė
- Ant iešmo keptas ungurys
- Žuvies pudingas
Žuvies kepsneliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Obuoliai, rūgštus,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Vanduo
- Aliejus
-
Žuvis, filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį pasūdome, papipiriname ir paliekame 10 - 15 min. Iš kiaušinio, miltų ir vandens paruošiame blynų tešlą. Joje apvoliojame žuvies filė gabaliukus ir iškepame aliejuje. Fermentinį sūrį ir nuluptą obuolį stambiai sutarkuojame, svogūną susmulkiname kubeliais ir viską išmaišome su majonezu. Ant kiekvienos iškeptos filė dedame paruoštą '' mišrainę '' ir 10 - 15 min.kepkite karštoje orkaitėje.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...