
Lašišos vėrinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | lašiša (filė) |
0.5 stiklinės | sezamų aliejus |
4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
2 valgomieji šaukštai | acto (ryžių) |
2 skiltelės | česnakas (trintas) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (tarkuotas) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos žievelė (tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Išmarinuota žuvis
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Lašišos kepsneliai
-
Šamažuvės filė
-
Lašiša su citrina
-
Žuvies kotletai
-
Kepta lydeka
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Kepta plekšnė padaže
-
Pica su lašiša
Lašišos vėrinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, filė,
1 kilogramas -
Sezamų aliejus,
0.5 stiklinės -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, ryžių,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, trintas,
2 skiltelės -
Imbieras, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos žievelė, tarkuota,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...