Lašišos vėrinukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 kilogramas | lašiša (filė) |
| 0.5 stiklinės | sezamų aliejus |
| 4 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | sezamas |
| 2 valgomieji šaukštai | acto (ryžių) |
| 2 skiltelės | česnakas (trintas) |
| 1 valgomasis šaukštas | imbieras (tarkuotas) |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinos žievelė (tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
2.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Menkė garuose
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lydekos kepsneliai
-
Keptas upėtakis
-
Žuvis su brokoliais
-
Lašiša su krapų padažu
-
Lašišos užkandėlė
-
Kepti karpiai
-
Žuvis pagal Ingą
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta marinuota žuvis
-
Pica su lašiša
-
Kepta lašiša tešloje
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Menkė su apelsinais
-
Folijoje kepta skumbrė
Lašišos vėrinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, filė,
1 kilogramas -
Sezamų aliejus,
0.5 stiklinės -
Sojos padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, ryžių,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas, trintas,
2 skiltelės -
Imbieras, tarkuotas,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos žievelė, tarkuota,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus (išskyrus lašišą ir sezamo sėklas) sumaišyti. Ant medinių iešmelių verti lašišos gabaliukus, sudėti į marinatą ir palikti šaldytuve 2 valandoms.
Įkaitinti orkaitę iki 200 °C temperatūros. Iš marinato išimti vėrinukus ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti orkaitėje ant grotelių 12- 15 minučių. Likusį marinatą pavirti ir patiekti kaip padažą prie lašišos vėrinukų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
