Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.

Skumbrė kepta orkaitėje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai | skumbrė |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika ((raudona, didelė)) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Keptas starkis
-
Kepta lašiša
-
Lašiša su citrina
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies pyragas
-
Karpis, troškintas piene
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Keptos kuojos
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Karališkoji silkė
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Silkė pataluose
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Žuvies spurgytės
-
Lašišos vėrinukai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
Skumbrė kepta orkaitėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Skumbrė,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Paprika, (raudona, didelė),
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Reklama:
Komentarai (4)
-
lila
2015-07-10 14:24
ar skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...