Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.
Skumbrė kepta orkaitėje
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 3 vienetai | skumbrė |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | paprika ((raudona, didelė)) |
| 2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Midijų šašlykai
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvis su persikais
-
Žuvis tešloje
-
Kepta lašiša
-
Keptas ungurys
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Virtas karšis
-
Silkė su svogūniukais
-
Folijoje kepta lašiša
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Keptos plekšnės
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
Skumbrė kepta orkaitėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Skumbrė,
3 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Paprika, (raudona, didelė),
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš skumbrės išimame file. File gabaliukus iš abiejų pusių apibarstome prieskoniais. Ant skardos (išklotos kepimo popieriumi ar išteptos aliejumi) file dedame oda į viršų. Kiekvieną įpjauname 2-3k.
Kepame 180laipsnių temp. apie 15min.Svogūnus ir papriką smulkiai supjaustome, dedame kepti. Gerai apkepinus pilam padažą, išmaišome ir nukaičiame. (Man šis padažiukas skaniausias prie visokios žuvies).
Reklama:
Komentarai (4)
-
lila
2015-07-10 14:24
ar skanu?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
