1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Lašiša su krapų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
| 8 vienetai | lašiša (žalia, pjaustyta gabalėliais) |
| 250 gramų | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktinukai
-
Redos lašiša
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Keptas įdarytas karpis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Folijoje kepta lašiša
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Silkė su manų koše
-
Folijoje keptas karpis
-
Tešloje kepta lašiša
-
Žuvies šašlykai
-
Papuošta kepta lydeka
-
Kepta lašiša
-
Apelsininė lašiša
-
Virta žuvis tešloje
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
Lašiša su krapų padažu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais,
8 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Dainius
2017-04-19 07:44
Geras receptas. Tik tokia ir gaminu savo seimai
-
Simona
2016-11-02 20:19
Super
-
Valdas
2016-10-23 12:54
Labai skaniai gavosi padažas
-
justina
2015-01-10 20:35
Skanu ;)
-
Ilona
2013-04-28 19:22
Jauciu skanu :)) Reiks kada pabandyti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
