1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.

Lašiša su krapų padažu
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys) |
8 vienetai | lašiša (žalia, pjaustyta gabalėliais) |
250 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis padaže
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Žuvies pyragas
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Kepta lydeka
-
Keptas karšis
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepti karosai
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Kepta plekšnė padaže
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Jūreivio sapnas
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Karpis, šutintas aluje
-
Keptas upėtakis
Lašiša su krapų padažu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Aliejus
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys,
1 vienetas -
Lašiša, žalia, pjaustyta gabalėliais,
8 vienetai -
Grietinė,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinos,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.
2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.
3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Dainius
2017-04-19 07:44
Geras receptas. Tik tokia ir gaminu savo seimai
-
Simona
2016-11-02 20:19
Super
-
Valdas
2016-10-23 12:54
Labai skaniai gavosi padažas
-
justina
2015-01-10 20:35
Skanu ;)
-
Ilona
2013-04-28 19:22
Jauciu skanu :)) Reiks kada pabandyti :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...