Žuvį apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Brokolius ir morką (supjaustytą griežinėliais) išvirti. Tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir keletą minučių troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti miltų šaukštą ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Galima kartu su brokoliais patroškinti papriką ir pomidorus.
Žuvis su brokoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinėlės, 35% |
700 gramų | žuvis |
300 gramų | brokoliai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mėlyni) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su vaisiais
- Žuvies kotletai
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Lašiša „My little secret“
- Žuvies spurgytės
- Žuvis su persikais
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Žuvies troškinys
- Kepta lydeka
- Lašišos kepsneliai
- Marinuota stinta
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Sardelės apsuktos bekonu
- Kepta skumbrė
- Žuvis ant grilio
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Žuvies šašlykai
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta žuvis su petražolėmis
Žuvis su brokoliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Žuvis,
700 gramų -
Brokoliai,
300 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlyni,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį apvoliojus miltuose, iškepti aliejuje. Brokolius ir morką (supjaustytą griežinėliais) išvirti. Tada sudėti į keptuvę, įpilti sultinio, pjaustytą mėlynąjį svogūną ir keletą minučių troškinti. Įpilti grietinėlę, įdėti miltų šaukštą ir patroškinti kelias minutėles. Citriną išspausti ant iškeptos žuvies ir užpilti padažą.
Galima kartu su brokoliais patroškinti papriką ir pomidorus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Renata
2018-01-03 10:04
O tai zuvies nereikia sudyti o via tilts lasisa
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...