Silkė su džiovintais grybais
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų silkė (file)
2 vienetai svogūnai
100 gramų grybai (džiovinti)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.
2.
Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
3.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.
4.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė su džiovintais grybais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.

  2. Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.

  3. Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.

  4. Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
    Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
    Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
    Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.

Receptą atsiuntė Dovilė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų