![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Silkė su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | silkė (file) |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.
2.
Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
3.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.
4.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies maltiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies kepsneliai
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
Silkė su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, file,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.
Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...