500 gramų | silkė (file) |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | grybai (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Karpis, pomidorų padaže
- Įdaryti kalmarai
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Orkaitėje kepta lašiša
- Karpis pietums
- Žuvis ant grilio
- Pica su lašiša
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Kepta lašiša su medaus marinatu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Sicilijos ešerys
- Žuvies spurgytės
- Kepta marinuota menkė
- Rūkytos žuvies užkepėlė
Silkė su džiovintais grybais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, file,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Grybai, džiovinti,
100 gramų - Aliejus
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grybus pamerkite nors kelioms valandoms vandenyje. Po to, tame pačiame vandenyje pavirkite apie 10 min.
Pavirtus grybus išgriebkite ir labai smulkiai supjaustykite, po to trumpai apkepkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Silkės filė supjaustykite juostelėmis ir sudėkite į salotinę, pabarstykite pipirų.
Svogūnus supjaustykite ir apkepinkite aliejuje. Galite įdėti šiek tiek druskos.
Pakepintus svogūnus dėkite ant silkės.
Su šaukštu sulyginkite, kad paviršius būtų lygus.
Tuomet dėkite džiovintus grybus ir vėl išlyginkite paviršių.