Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | jūros gėrybės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | sviestas |
250 gramų | makaronai (Farfalle) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
3 valgomieji šaukštai | sūris (Parmezano, tarkuoto) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies maltiniai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Žuvies kepsneliai
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Keptas karšis
-
Sicilijos ešerys
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Jūros gėrybės,
200 gramų - Prieskoniai
- Sviestas
-
Makaronai, Farfalle,
250 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Svogūnai, laiškai
-
Sūris, Parmezano, tarkuoto,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...