„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų grietinėlės, 35%
200 gramų jūros gėrybės
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek sviestas
250 gramų makaronai (Farfalle)
2 skiltelės česnakas
šiek tiek svogūnai (laiškai)
3 valgomieji šaukštai sūris (Parmezano, tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.

Populiariausi receptai šią savaitę

„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų