Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.

„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | jūros gėrybės |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | sviestas |
250 gramų | makaronai (Farfalle) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
3 valgomieji šaukštai | sūris (Parmezano, tarkuoto) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Plekšnė su padažu
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Kepti karosai
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Keptas starkis
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Silkė su morkomis
-
Norvegiška menkė vasariškai
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Lašiša su vaisiais
-
Silkė su manų koše
-
Keptos seliavos
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Jūros gėrybės,
200 gramų - Prieskoniai
- Sviestas
-
Makaronai, Farfalle,
250 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės - Svogūnai, laiškai
-
Sūris, Parmezano, tarkuoto,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išverdame kaip nurodyta ant pakuotės.
Keptuvėje ant sviesto pakepiname smulkiai kapotą česnaką, sudedame jūros gėrybes ir prieskonius (specialių neturėjau, tiko „Vegeta Natur“ vištienai, kurie švelnūs, o sudėtyje raudonėlis, rozmarinas, bazilikas, mairūnas ir kt.), apkepame. Supilame grietinėlę, dar kelias minutes pakepame.
Dedame makaronus, jūros gėrybes su padažu, užberiame svogūnų laiškų.
Galima paskaninti smulkiai tarkuotu permezanu, bet ir be jo labai skanu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...