5 | žuvis (file) |
1 | morkos ( (didesnė)) |
1 | svogūnai (( didesnis )) |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 litras | vanduo |
1 | krapai |
1 | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kreminė bulvių sriubytė
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Šamienė
- Burokėlių-grybų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
- Gardi dešros sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Varnalėšos sriuba
- Vištienos sultinys
- Austrių sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Vaistai nuo pachmelo
- Pikantiška daržovių sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Kinietiška grybų sriuba
Žuvienė kitaip
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, file,
5 -
Morkos, (didesnė),
1 -
Svogūnai, ( didesnis ),
1 -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Krapai,
1 -
Petražolės,
1 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite