Žuvienė kitaip
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 5 | žuvis (file) |
| 1 | morkos ( (didesnė)) |
| 1 | svogūnai (( didesnis )) |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 litras | vanduo |
| 1 | krapai |
| 1 | petražolės |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
2.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų trinta sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
-
Špinatų sriuba
-
Apelsinų sriuba
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba "Sveikata"
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Daržovių sriuba
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Avižienė su grybais
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Dietinė šparagų sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
Žuvienė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, file,
5 -
Morkos, (didesnė),
1 -
Svogūnai, ( didesnis ),
1 -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Krapai,
1 -
Petražolės,
1 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
