Žuvienė kitaip
AUTORIUS:
Živilė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 žuvis (file)
1 morkos ( (didesnė))
1 svogūnai (( didesnis ))
2 skiltelės česnakas
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 litras vanduo
1 krapai
1 petražolės
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
2.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvienė kitaip

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.

  2. Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite

Receptą atsiuntė Živilė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų