Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį.
Virti 25-30 minučių. Vištieną išgriebti.
Į vištienos sultinį pridėti svogūno griežinėlių, supjaustytą morką, cukinijos minkštimą ir bulvių kubelius. Virti 10 min.
Po to supilti pieną ir virti dar 5-8 minutes.
Sriubą galima sutrinti.

Vištienos sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | morkos |
1 litras | vanduo |
200 gramų | cukinija |
100 mililitrų | pienas |
4 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
250 gramų | vištienos filė |
0.5 vieneto | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė iš konservų
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Pomidorinė sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Baravykų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Burokėlių sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
Vištienos sultinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Morkos,
1 vienetas -
Vanduo,
1 litras -
Cukinija,
200 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Bulvės,
4 vienetai - Druska
-
Vištienos filė,
250 gramų -
Svogūnai,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį.
Virti 25-30 minučių. Vištieną išgriebti.
Į vištienos sultinį pridėti svogūno griežinėlių, supjaustytą morką, cukinijos minkštimą ir bulvių kubelius. Virti 10 min.
Po to supilti pieną ir virti dar 5-8 minutes.
Sriubą galima sutrinti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...