Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Rūgštynių sriuba
-
Austrių sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Bulbienė
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Žirnių sriuba
-
Jautienos sriuba
-
Dilgėlių sriubytė
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Brokolių sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...