Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
300 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Burokėlių sriuba
-
Sriuba „Minestrone“
-
Prancūziška žirnienė
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Daržovių sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Soti žuvienė
-
Bulgariška sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Firminė Žavintos žuvienė
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...