Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai |
| 300 gramų | žirniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | morkos |
| 50 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Soti žuvienė
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Apelsinų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Barščiai
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Perlinių kruopų košė
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Žirniai,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Dešra, rūkyta,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais.
Į verdantį vandenį sudedame jau susmulkintas daržoves. Suberiame žirnelius, prieskonius. Verdame apie 10 min.
Į sriubą įdedame kelis gabalėlius rūkytos dešros ir verdame apie 10 minučių.
Jei mėgstate ir norisi, galima įdėti įvairiausių žalumynų: svogūnų laiškų, krapų, petražolių ir pan.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
