Šaldytų grybų sriuba
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 150 gramų | šaldytų grybų |
| 100 gramų | moliūgai |
| 100 gramų | ryžiai |
| 3 vienetai | bulvių |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 vieneto | saldi raudonoji paprika |
| 1 gabalas | imbieras |
| 1 sauja | žalumynų |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 2 žiupsneliai | juodieji pipirai |
| 2 žiupsneliai | lauro lapų |
| 2 žiupsneliai | bazilikas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
2.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
3.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Sūrio sriuba
-
Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Vištienos sultinys
-
Juka
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Bulbienė
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Soti ir greita sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Agurkų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Avižienė su grybais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
Šaldytų grybų sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Šaldyti grybai,
150 gramų -
Moliūgai,
100 gramų -
Ryžiai,
100 gramų -
Bulvės,
3 vienetai -
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
0.5 vieneto -
Imbieras,
1 gabalas -
Žalumynai,
1 sauja -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Lauro lapai,
2 žiupsneliai -
Bazilikas,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Aliejuje ar svieste apkepti smulkintus svogūnus, salierus, papriką, moliūgą.
Viską suberti į apie 2 litrus vandens. Sudėti ryžius, bulves, prieskonius, druską, žalumynus, grybus.
Virti apie 20 minučių. Galima pagardinti grietine, sūriu ar spirgiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
