
Kinietiška grybų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
500 gramų | pievagrybiai (pjaustyti) |
120 gramų | makaronai (virti) |
120 gramų | svogūnai (pjaustytas) |
60 gramų | kiauliena (virta, smulkinta) |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
20 gramų | imbieras (šaknis) |
20 gramų | česnakas |
1 vienetas | citrinos (išspaustos sultys) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šviežių kopūstų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su kalmarais
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Šamų sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Kiaulpienių sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Lauko čili sriuba
-
Aštri bolonezo sriuba su sūriu
-
Varnalėšos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Sriuba "Charčio"
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Soti žuvienė
Kinietiška grybų sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Pievagrybiai, pjaustyti,
500 gramų -
Makaronai, virti,
120 gramų -
Svogūnai, pjaustytas,
120 gramų -
Kiauliena, virta, smulkinta,
60 gramų -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, šaknis,
20 gramų -
Česnakas,
20 gramų -
Citrinos, išspaustos sultys,
1 vienetas - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stipriame vištienos sultinyje pavirti 30 min. smulkintą imbierą su česnaku. Sultinį prakošti. Karštą sultinį sumaišyti su smulikintais grybais, virtais makaronais, svogūnu, kiauliena, citrinos sultimis, sojos padažu ir aliejumi. Supilstyti į lėkštes ir papuošti petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
-
zuikis
2010-09-07 13:34
einu bandysiu asigamint... :soku: gal skaniai isejs :-D
-
saras
2010-03-04 23:21
viskas puiku,tik nelabai suprantu,kai isviri sulti, viska sumaisai ir kas toliau?sudedi y lekste ir valgai :-D gal galit issamiau,dekui :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...