Rūgštynių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 3 vienetai | bulvių |
| 200 gramų | rūgštynės |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 litras | vanduo |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
2.
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
3.
Morką nuskutame ir supjaustome griežinėliais.
4.
Išverdame kiaušinį (kietai) ir supjaustome norimo dydžio.
5.
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame visus produktus ir verdame, kol suminkštėja bulvės.
6.
Labai skanu su grietine. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Daržovių sultinys sriuboms
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Soti žuvienė
-
Moliūgų ir kukurūzų sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Arvydo lieknėjimo sriuba
-
Kaimiška sriubikė
Rūgštynių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės,
3 vienetai -
Rūgštynės,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 litras -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūgštynes nuplauname ir susmulkiname.
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Morką nuskutame ir supjaustome griežinėliais.
Išverdame kiaušinį (kietai) ir supjaustome norimo dydžio.
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame visus produktus ir verdame, kol suminkštėja bulvės.
Labai skanu su grietine. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
