
Svogūnų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | vištų blauzdelės |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
150 gramų | žirniai |
1 vienetas | bulvių |
šiek tiek | salierai (lapai) |
šiek tiek | bazilikas |
1 vienetas | sultinys (kubelis) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Mėlynių sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
Svogūnų trinta sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų -
Bulvės,
1 vienetas - Salierai, lapai
- Bazilikas
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mama
2014-02-03 14:22
nesusipratimas - svogūnų sriuba be svogūnų ????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...