Svogūnų trinta sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | vištų blauzdelės |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 150 gramų | žirniai |
| 1 vienetas | bulvių |
| šiek tiek | salierai (lapai) |
| šiek tiek | bazilikas |
| 1 vienetas | sultinys (kubelis) |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Cukinijų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Mėlynių sriuba
-
Pertrinta pievagrybių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Kreminė salierų sriuba
Svogūnų trinta sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištų blauzdelės,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų -
Bulvės,
1 vienetas - Salierai, lapai
- Bazilikas
-
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiame 1,5 l vandens. Sudedame smulkintą vištieną, morkas ir sultinio kubelį. Verdame, kol išverda vištiena. Tada mėsą atskiriame nuo kaulų ir smulkiais supjaustome. Suberiame smulkintą bulvę, žirnius ir saliero lapus. Taip pat smulkintą vištieną. paskaniname prieskoniais ir sutriname. Papuošiame petražolėmis ir grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
mama
2014-02-03 14:22
nesusipratimas - svogūnų sriuba be svogūnų ????
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
