200 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | sultinys (kubelis) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | bulvių |
100 gramų | poras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Skani burokėlių sriuba
- Kopūstų sriuba
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Bulvių ir mėsos sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Itališka svogūnų sriuba
- Vištienos sultinys
- Svogūnų sriuba
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Burokėlių sriuba
- Dešros sriuba
- Prancūziška svognų sriuba
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Imbierinė avokadų sriuba
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sultinys, kubelis,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės,
200 gramų -
Poras,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Petražolės, smulkintos,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
4 porcijoms
Mėsą supjaustyti 1 cm storio kubeliais. Puode įkaitinti 1 šaukštą aliejaus, suversti supjaustytą mėsą ir kepti, kol gražiai pagels. Dažnai maišyti. Įpilti 3/4 l karšto vandens, uždengti puodą ir virti ant silpnos ugnies.
Svogūnus, morką ir bulves nulupti supjaustyti kubeliais ir pakepinti su šlakeliu aliejaus. Porus nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti 1 cm storio žiedeliais. Supjaustytas daržoves suversti į sriubą ir virti. Įberti druskos ir pipirų.
Išvirusią sriubą šiek tiek palaikyti uždengtame puode. Prieš patiekiant sriubą pagardinti petražolėmis.
Priedai:
Šviežios duonos riekutės su sviestu arba traški sausa duonelė.
Viena porcija - 189 kcal (791kJ)
Komentarai (1)
-
Aiste
2011-06-27 08:12
Skani sriuba, tokia kasdiene, seimai patiko :super: