
500 gramų | burokėliai (konservai, sriuba) |
3 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška žirnienė
-
Sūrio sriuba
-
Pieniška sriuba su cukinija
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
-
Avižienė su grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Soti žuvienė
-
Sriuba su paparčio ūgliais
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Svogūnienė su aviena
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
Burokėlių sriuba pradedantiems

- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, konservai, sriuba,
500 gramų -
Bulvės,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šią sriubą gali išsivirti ir visiškai nemokantys gaminti. Nusipirkite Kėdainių konservuotų barščių (būna burokėlių ar barščių sriuba, ukrainietiška sriuba ar kt.), bet ne paprastų marinuotų burokėlių. Į puodą įpilkite 1.5L vandens. Užvirinkite. Supilkite pjaustytas bulves ir konservuotus burokėlius. Pavirkite kol bulvės suminkštės, įberkite pagal skonį druskos ir pipirų. Valgykite įdėję grietinės, su duona.
Komentarai (26)
-
Mainas
2010-11-23 15:15
Kedainiu produktai BE jokjiu konservantu ar e621. Pasidomekite, po to rasinekite nesamones,
-
(anonimas)
2010-11-23 13:50
vaje koks siaubas %-) %-)
-
Neimis
2010-10-20 17:48
pamirsau pridurti. Jei butu koncervuoto sliaupo, manau irgi butu skanus ;]] juk is kedainiu :D
-
Neimis
2010-10-20 17:46
Glutamatas (E621) visiems patinka.. Ir nesvarbu ar Lietuvoj, ar Ispanijoj, ar Anglijoj.. ;] skanaus, draugai! ;]]
-
Daina
2010-08-24 18:13
jau ragavau be to reikia acto :super: :super: :super:
-
kuzia
2010-05-29 21:38
kedainiu visi produktai su chemikalais, fui!!!
-
Renata
2010-05-02 20:04
man labai patinka burokeliu sriubos o sita tiesiog mmm... kaip pradedantiesiems labai skanu :super: :super: :super: :super: super :super:
-
liu
2010-04-12 16:28
kitty,niekas neperverda,Ispanijoj irgi tik tokius perkam.rauginti kopustai irgi super!o del sriubos - fantazijos reikalas -as,sameniskai,dedu ta,kas patinka,pvz.grybuku,mesos gabaliuku,ar pan..sekmes gaminant!!!!! :super2:
-
kitty
2010-04-12 13:44
o neperverda jum burokai? gi kol bulves isverda uztrunka laiko belekiek
beje kedainiu gaminiai fantastiski,cia anglijoj tik juos ir perkam is lietuvisku %-)
-
(anonimas)
2010-02-15 17:08
:super: :super: :super: