Svogūną, morką, česnaką, saliero stiebus susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į apkepintas daržoves.
Kepkite, kol suminkštės (3-5 min.). Supilkite sutrintus konservuotus pomidorus ir sultinį. Kaitinkite 15-20 minučių. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Įberkite bazilikų, druskos, pipirų, išmaišykite. Patiekite su balta duona.

Pomidorų ir bazilikų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 mililitrų | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
1 skiltelė | česnakas |
2 vienetai | salierai |
šiek tiek | druska |
200 gramų | pomidorai (konservuoti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas (džiovintas) |
6 vienetai | pomidorai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Petražolių sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Gaspačas
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba ''Greitukė''
-
Trinta sriuba su salierais
-
Trinta cukinijų sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Prancūziška žirnienė
Pomidorų ir bazilikų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, daržovių,
200 mililitrų - Aliejus
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Salierai,
2 vienetai - Druska
-
Pomidorai, konservuoti,
200 gramų - Kvapieji pipirai
- Bazilikas, džiovintas
-
Pomidorai, konservuoti,
6 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną, morką, česnaką, saliero stiebus susmulkinkite ir apkepkite aliejuje. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sudėkite į apkepintas daržoves.
Kepkite, kol suminkštės (3-5 min.). Supilkite sutrintus konservuotus pomidorus ir sultinį. Kaitinkite 15-20 minučių. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Įberkite bazilikų, druskos, pipirų, išmaišykite. Patiekite su balta duona.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Aš
2012-02-03 23:15
Labai skanu su prancuzisku batonu...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...