Burokėlių sriuba
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų triušiena (Ilzenbergo dvaro ūkis)
4 vienetai bulvių (Ilzenbergo dvaro ūkis)
100 gramų moliūgai
2 galvos svogūnai
4 valgomieji šaukštai marinuotų burokėlių (Ilzenbergo dvaro ūkis)
3 vienetai pipirai
šiek tiek druska
Patiekiant:
4 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek džiovintų krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.
2.
Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Burokėlių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Patiekiant:
Gaminimo eiga:
  1. Triušienos kauliukus su trupučiu mėsos verdu su svogūnais, pipirais ir druska apie 40 minučių. Sultinį nukošiu.

  2. Į sultinį pjaustau bulves, tarkuoju moliūgą ir verdu apie 10 minučių. Sudedu burokėlius, užverdu ir nukaičiu. Skaninu grietine ir džiovintais krapais.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų