Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
| 2 litrai | vanduo |
| 5 valgomieji šaukštai | acto |
| 2 valgomieji šaukštai | druska |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 4 vienetai | lauro lapų |
| 2 stiklinės | pupelės (virtos) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 6 valgomieji šaukštai | kečupas |
| 6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zrazai
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos muštinis
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Jautienos kepsnys
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Karališkas kepsnys
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Guliašas su kiauliena
-
Keptos kepenėlės
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
