Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.

Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos nugarinė |
2 litrai | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | acto |
2 valgomieji šaukštai | druska |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
4 vienetai | lauro lapų |
2 stiklinės | pupelės (virtos) |
1 vienetas | kiaušiniai |
6 valgomieji šaukštai | kečupas |
6 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kepta menkė
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Čili jautienos gaminimas
-
Triušienos šašlykas
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Pyragas su mėsa
-
Kiaulienos kotletai
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Čipolino galvelės
-
Kiaulienos išpjova po porais
-
Pietūs moliniame inde
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Apkepta virta karka
-
Mėsos kukuliukai
Kiaulienos vyniotinis su pupelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos nugarinė,
1 kilogramas -
Vanduo,
2 litrai -
Actas,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Lauro lapai,
4 vienetai -
Pupelės, virtos,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kečupas,
6 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
6 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę perpjauname taip, kad gautume 1,5 cm storio mėsos lakštą, užpilame marinadu ir paliekame per naktį.
Įdarui sumalame 2,5 stiklinės virtų pupelių, įmušame kiaušinį, įpilame kečupą, įberiame krakmolą, prieskonių ir gerai išmaišome.
Ant karščiui atsparios maistinės plėvelės išklojame marinuotą nugarinę. Ant jos 2 cm sluoksniu dedame pupelių įdarą, susukame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame 220-250° C temperatūros orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...