
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | obuolių sultys |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
100 gramų | acto |
3 vienetai | kadagio uogos |
150 gramų | vanduo |
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
40 gramų | citrinų sultys |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Mėsos pyragas
-
Šašlykas kitaip
-
Kiauliena grill
-
Armėniški arba mini mantai
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Įdaryta paprika
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Jautienos vyniotiniai
-
Kalakutienos maltiniai
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Šašlykai iškylai
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...