Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | obuolių sultys |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 gramų | acto |
| 3 vienetai | kadagio uogos |
| 150 gramų | vanduo |
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 40 gramų | citrinų sultys |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| 3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Kiaulienos šašlykas
-
Mėsa folijoje
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Karališkas kepsnys
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiaulienos suktinukai
-
Vyne troškintas triušis
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kiniškos šventės namuose
-
Maltinukai su sūriu
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
