Virta marinuotos jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 stiklinė | obuolių sultys |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 100 gramų | acto |
| 3 vienetai | kadagio uogos |
| 150 gramų | vanduo |
| 1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
| 40 gramų | citrinų sultys |
| 1 vienetas | morkos |
| šiek tiek | citrinos (žievelė) |
| 3 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos šašlykas
-
Virta šerniena
-
Šonkauliukai
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Smaližių liežuvis
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Turkiškas kebabas
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Guliašas
-
Keptos kepenėlės
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Spanguolinis šašlykas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Jautienos čenakai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Steikas
-
Įdaryta kepta kiauliena
Virta marinuotos jautienos nugarinė
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Svogūnai,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
100 gramų -
Kadagio uogos,
3 vienetai -
Vanduo,
150 gramų -
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Citrinų sultys,
40 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Citrinos, žievelė
-
Lauro lapai, lapeliai,
3 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vandens, acto, morkos, svogūno, pipirų, uogų, lauro lapelių išverdamas marinatas ir juo (atšaldytu) užpilama mėsa. Marinuojama 2—3 dienas. Išimta iš marinato jautiena perrišama virvute (kaip dešra), dedama į puodą, užpilama obuolių sultimis ir 1,5 stiklinės perkošto marinato. Verdama, kol suminkštėja. Atšaldyta mėsa supjaustoma, Sudedama į lėkštę, užpilama aliejumi ir citrinos sultimis, apibarstoma maltais juodais pipirais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
