
Kepsnys su persikų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | kiaulienos nugarinė |
50 mililitrų | aliejaus |
25 gramai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | konservuotų persikų |
100 gramų | džiūvėsėliai |
100 mililitrų | persikų sulčių |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
2.
Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
3.
Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Malta mėsa tešloje
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Karbonadai iš faršo
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kiniškos šventės namuose
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Kiaulienos šašlykai kepti orkaitėje
-
Ryžių ir kiaulienos apkepas su grybais
-
Grilyje kepta įdaryta nugarinė
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Mėsos kukuliai
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Ėrienos šašlykas
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Mėsos kepsnys su grybais
Kepsnys su persikų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
400 gramų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Krakmolas,
25 gramai - Druska
-
Konservuoti persikai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Persikų sultys,
100 mililitrų - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...