400 gramų | kiaulienos nugarinė |
50 mililitrų | aliejaus |
25 gramai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | konservuotų persikų |
100 gramų | džiūvėsėliai |
100 mililitrų | persikų sulčių |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tešloje keptas rūkytas kumpis
- Koldūnai su mėsa
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Aštrios naminės dešrelės ant laužo
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Basturma
- Čipolino galvelės
- Jautiena kiniškai
- Įdaryti makaronai
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
- Stirnos nugarinė
- Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Įdarytas faršo zuikis
- Tradiciniai kotletai su majonezu
- Kiaulienos guliašas
- Kepta kiauliena
Kepsnys su persikų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos nugarinė,
400 gramų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Krakmolas,
25 gramai - Druska
-
Konservuoti persikai,
5 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Persikų sultys,
100 mililitrų - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.