Įdaryta kiaulienos šoninė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
| 3 vienetai | obuoliai |
| 150 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 7 vienetai | bulvių |
| šiek tiek | duona (juoda) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa, atpjovus šonkaulius, apibarstoma pipirais su druska. Kubeliais supjaustyti obuoliai, išmirkytos, nuplautos slyvos be kauliukų sudedama tarp mėsos ir šonkaulių į susidariusį plyšį ir užsiuvama, įdaryta šoninė apkepinama riebaluose, užpilama vandeniu ir troškinama. Baigiant troškinti į padažą įberiama miltų. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežero šašlykas
-
Nugarinė ant grotelių
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Veršienos pjausniai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kiaulienos troškinys
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Vyniotinis Kubilas
-
Kepenys su mandarinais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Šveicariška veršiena
-
Kepsnys su persikų padažu
Įdaryta kiaulienos šoninė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Bulvės,
7 vienetai - Duona, juoda
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa, atpjovus šonkaulius, apibarstoma pipirais su druska. Kubeliais supjaustyti obuoliai, išmirkytos, nuplautos slyvos be kauliukų sudedama tarp mėsos ir šonkaulių į susidariusį plyšį ir užsiuvama, įdaryta šoninė apkepinama riebaluose, užpilama vandeniu ir troškinama. Baigiant troškinti į padažą įberiama miltų. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
