Pikantiški veršienos kepsniai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 400 gramų | veršiena |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 sauja | raudonieji serbentai |
| 3 vienetai | marinuoti agurkai |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
2.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
3.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
4.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos šašlykas
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Triušienos vyniotinis
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautiena kiniškai
-
Kepenys su mandarinais
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Mėsos apkepas
-
Musak
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Guliašas
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Pikantiški veršienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Veršiena,
400 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Raudonieji serbentai,
1 sauja -
Marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
