Pikantiški veršienos kepsniai
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų | veršiena |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | raudonieji serbentai |
3 vienetai | marinuoti agurkai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
2.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
3.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
4.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aluje troškinta jautiena
- Įdaryti makaronai
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Stirnienos kumpis
- Karamelizuotas keptas kumpis
- Šutinta kiaulės galva su kopūstais
- Mėsos troškinys laivelyje
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Gardusis šašlykas majoneze
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Guliašas su šafranu
- Kepsniai su sūriu ir česnaku
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Kepta veršiena
- Škotiški kiaušiniai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Paprasti balandėliai
- Neįprasti šašlykai
- Daniškas plovas
- Klasikinis sprandinės šašlykas
Pikantiški veršienos kepsniai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Veršiena,
400 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Raudonieji serbentai,
1 sauja -
Marinuoti agurkai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...