Pikantiški veršienos kepsniai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
400 gramų veršiena
1 valgomasis šaukštas garstyčios
150 gramų sūris (fermentinis)
1 sauja raudonieji serbentai
3 vienetai marinuoti agurkai
2 valgomieji šaukštai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.
2.
Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.
3.
Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.
4.
Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiški veršienos kepsniai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Veršieną supjaustyti griežiniais, nuplauti, nusausinti. Tada marinuoti garstyčiose valandą laiko.

  2. Kepimo skardą patepti riebalais, sudėti veršieną, ant jos užtepti majonezo ir pašauti į orkaitę 30 minučių.

  3. Tada ant kepsnių užbarstyti tarkuoti sūrio ir kepti, kol sūris gražiai apskrus.

  4. Patiekti su raudonais serbentais ir raugintais agurkais.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų