Kepta šoninė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
| 1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
| 1 valgomasis šaukštas | kmynai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai su majonezu
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Aštrus šašlykas
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kėdainių maltinis
-
Mėsos paplotėlis
-
Kukuliai su padažu
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Guliašas su kiauliena
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Veršienos maltiniai
-
Spanguolinis šašlykas
-
Ekspress šašlykai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Orkaitėje kepti kotletai
Kepta šoninė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
