1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Troškinti įdaryti agurkai
- Kėdainių maltinis
- Mėsa su apelsinais
- Įdaryti pievagrybiai
- Pietų kotletukai
- Bulvytės su dešrelėmis
- Mėsos apkepas
- Keptas kiaulienos kumpis
- Kepsnys su pomidorais ir špinatais
- Virta šerniena
- Keptas triušis su ryžiais
- Kiaulienos karka
- Kepsnys su makaronais
- Kepta marinuota veršiena
- Turkiškas kebabas
- Stirnienos kumpis
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Stirnos nugarinė
- Keptos veršienos šlaunelės
- Šašlykai alaus marinate
Kepta šoninė
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super: