
Kepta šoninė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio kamuoliukai
-
Sotieji zrazai
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Šutinta kiškiena
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Kepta aviena
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Aluje troškinta jautiena
-
Kepsnys su makaronais
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Mėsos pyragas
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Triušienos šašlykas
-
Jautienos kotletukai
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Guliašas su šafranu
Kepta šoninė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...