
Steikai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena (sprandinė) |
šiek tiek | druska (česnakinė) |
šiek tiek | pipirai |
2 vienetai | lauro lapų |
3 valgomieji šaukštai | vorčesterio padažas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | paprika ( aitrioji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viską, kas išvardintą(prieskonius) sumaišyti iki vientisos masės. Jeigu nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriosios paprikos. Mėsą nuplauti, supjaustyti apie 1,5-2 cm storio medalionais. Kiekvieną mėsos medalioną įtrinti prieskoninę masę ir palikti marinuotis (geriausiai per naktį). Kepti ant grotelių. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Kiaulienos kepsnys
-
Apkepas „Greitukas“
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Kotletukai su morkomis
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Rostbifas
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Troškinta triušiena
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Mineralinis šašlykas
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykas svogūnų marinate
Steikai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, sprandinė,
2 kilogramai - Druska, česnakinė
- Pipirai
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Vorčesterio padažas,
3 valgomieji šaukštai - Bazilikas
- Petražolės
- Paprika, aitrioji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viską, kas išvardintą(prieskonius) sumaišyti iki vientisos masės. Jeigu nemėgstate aštriai, tuomet nedėkite aitriosios paprikos. Mėsą nuplauti, supjaustyti apie 1,5-2 cm storio medalionais. Kiekvieną mėsos medalioną įtrinti prieskoninę masę ir palikti marinuotis (geriausiai per naktį). Kepti ant grotelių. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...