Sotieji zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1.2 kilogramo | jautiena |
| 100 gramų | kiaulės inkstai |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | batonas ( džiovintas, riekė) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aitriosios paprikos |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 stiklinė | grietinė |
| 3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | krapai (kapoti) |
| 1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Bajoriški Radvilų zrazai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
-
Netikras zuikis
-
Egzotiškas karbonadas
-
Kiaulienos kepsneliai
-
Šašlykas kitaip
-
Jautienos vyniotiniai
-
Veršienos kepsnys
-
Basturma
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Malta mėsa tešloje
-
Apkepta virta karka
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Mėsos troškinys laivelyje
Sotieji zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Kiaulės inkstai,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
-
Batonas, džiovintas, riekė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
