
Sotieji zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo | jautiena |
100 gramų | kiaulės inkstai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | batonas ( džiovintas, riekė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (kapoti) |
1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos vyniotinis
-
Zrazai
-
Mėsos kukuliai
-
Ranka
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Holishki (balandėliai)
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Buritos (burritos)
-
Kiškio kepsnys
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Karališkieji kotletai
-
Jautienos kotletai
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Veršienos kotletukai
-
Ekspress šašlykai
Sotieji zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Kiaulės inkstai,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
-
Batonas, džiovintas, riekė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...