
Sotieji zrazai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.2 kilogramo | jautiena |
100 gramų | kiaulės inkstai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | batonas ( džiovintas, riekė) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | krapai (kapoti) |
1 stiklinė | sultinys (daržovių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
2.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
3.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Autorės receptas
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
-
Vikšrų vakarienė
-
Medžiotojų šašlykai
-
Guliašas su šafranu
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsos apkepas
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kukuliai
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Keptas jautienos kumpis
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kepenys su mandarinais
Sotieji zrazai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Jautiena,
1 ir 1/5 kilogramo -
Kiaulės inkstai,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
-
Batonas, džiovintas, riekė,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Aitrioji paprika
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, kapoti,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, daržovių,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną supjaustyti griežiniais ir lengvai išmušti.
Kubeliais supjaustyti virtus kiaušinius, plonai supjaustyti inkstus, sutarkuoti riekę džiovinto batono, dėti du šaukštus grietinės arba aliejaus, kapotų krapų, barstyti druskos bei prieskonių (pagal skonį) ir išmaišyti. Įdarą dėti ant mėsos griežinių, susukti ir sutvirtinti dantų krapštukais.
Zrazus apvolioti džiūvėsėliuose, apkepti įkaitintame aliejuje iš visų pusių. Tada pilti karšto sultinio (tiek, kad šiek tiek apsemtų suktinius). Po 10 - 15 minučių sudėti likusią grietinę ir dar šiek tiek patroškinti.
Autorės receptas
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...