
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
2.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
3.
Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Karališkas kepsnys
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Ežero šašlykas
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Tikro dzūko pietūs
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Stirnienos kumpis
-
Sibiro koldūnai
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Kiaulienos muštinis
-
Guliašas su kiauliena
-
Kepta aviena
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, išpjova,
600 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...