
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
2.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
3.
Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plovas
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kiniškos šventės namuose
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Virtos kiaulės kojos
-
Cukinijų laiveliai
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kepsniukai folijoje
-
Guliašas su šafranu
-
Aštroki šašlykai
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Malta mėsa tešloje
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, išpjova,
600 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...