
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | kiauliena (išpjova) |
šiek tiek | druska |
6 vienetai | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | acto |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
2.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.
3.
Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Iškylos dešrelės
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Jautienos maltinukai
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Naminiai kotletukai
-
Įdaryta cukinija
-
Kepsnys Verseka
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Malta mėsa tešloje
-
Sultingas šnicelis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Musak
-
Mėsos troškinys laivelyje
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kiauliena, išpjova,
600 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais. Gardinti druska, pipirais. Apkepti keptuvėje iš abiejų pusių iki auksines spalvos.
Pagaminti kiaušinius „pašot“:
Į verdantį vandenį įpilti acto. Kiaušini įmušti į mažą puodelį. Pastoviai maišant vandenį (kad gautusi kaip sūkurys) atsargiai išpilti kiaušinį. Virti apie 3 minutes. Labai atsargiai išimti ir dėti ant apkeptos kiaulienos. Gardinti kiaušinį druska. Kiaušinius virti po vieną.Labai geras patiekalas vakarui, kai reikia padaryti ir greitai, ir skaniai. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...