500 gramų | veršienos faršas |
50 gramų | džiūvėsėliai |
70 gramų | pienas |
1 vienetas | morkos |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | sūrelis (tepamas, varškės) |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
500 gramų | bulvių (bulvių košei) |
1 vienetas | morkos (bulvių košei) |
30 gramų | sviestas (bulvių košei) |
100 mililitrų | pienas (bulvių košei) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytas netikras zuikis
- Sprandinė kopūsto lape
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Bulvių apkepas su šparagais
- Šutinta kiškiena
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Jautienos kukuliai
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Kepta triušiena
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Įdaryti piepagrybiai
- "Ponios cepelinai"
- Virta šerniena
- Kotletukai
- Aštrus karbonadas
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Jautienos kepsnys
Veršienos kotletukai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Veršienos faršas,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Pienas,
70 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Sūrelis, tepamas, varškės,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bulvės, bulvių košei,
500 gramų -
Morkos, bulvių košei,
1 vienetas -
Sviestas, bulvių košei,
30 gramų -
Pienas, bulvių košei,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.