Veršienos kotletukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | veršienos faršas |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 70 gramų | pienas |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | sūrelis (tepamas, varškės) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai (malti) |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 500 gramų | bulvių (bulvių košei) |
| 1 vienetas | morkos (bulvių košei) |
| 30 gramų | sviestas (bulvių košei) |
| 100 mililitrų | pienas (bulvių košei) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
2.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
3.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Įdaryta veršiena
-
Neringos kepsnys
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Mėsa folijoje
-
Veršienos šniceliai
-
Kiškis keptas su obuoliais
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Naminiai hamburgeriai
-
Spageti su kukuliais
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Mėsos pynutės
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Dešrelės su įdaru
-
Kukuliukai švediškai
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Jautienos kepsnys
-
Apkepas „Greitukas“
-
Jautienos vyniotiniai
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Veršienos kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Veršienos faršas,
500 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Pienas,
70 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Sūrelis, tepamas, varškės,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Juodieji pipirai, malti,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bulvės, bulvių košei,
500 gramų -
Morkos, bulvių košei,
1 vienetas -
Sviestas, bulvių košei,
30 gramų -
Pienas, bulvių košei,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
