Veršienos kotletukai
AUTORIUS:
Robertas Undro
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų veršienos faršas
50 gramų džiūvėsėliai
70 gramų pienas
1 vienetas morkos
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 valgomasis šaukštas sūrelis (tepamas, varškės)
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis rozmarinas
1 arbatinis šaukštelis juodieji pipirai (malti)
1 arbatinis šaukštelis druska
500 gramų bulvių (bulvių košei)
1 vienetas morkos (bulvių košei)
30 gramų sviestas (bulvių košei)
100 mililitrų pienas (bulvių košei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.
2.
Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.
3.
Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Veršienos kotletukai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Veršienos faršą sumaišome su piene išmirkytais džiūvėsėliais, smulkiai sutarkuota morka, česnaku ir svogūnu, grietine, tepamu varškės sūreliu. Įberiame druskos, juodo malto pipiro ir rozmarino – viską labai gerai sumaišome.

  2. Puode verdame bulves ir morkas, įberiame žiupsnelį druskos. Kotletukus kepame keptuvėje ant vidutinio karščio su alyvuogių aliejumi.

  3. Išvirusias bulves atskiriame nuo morkų, įdedame sviesto ir žiupsnelį druskos. Morkas su pienu susmulkiname smulkintuvu ir supilame į bulves. Viską pertiname iki piure konsistencijos.

Receptą atsiuntė Robertas Undro
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų