Kėdainių maltinis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
800 gramų kiauliena
2 vienetai kiaušiniai
2 vienetai svogūnai
50 gramų sviestas (tirpintas)
30 gramų taukai (kiaulių)
100 gramų džiūvėsėliai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įdarui reikės: 300 g marinuotų agurkų, 4 svogūnai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių.
Omletui reikės: kiaušinis, 1,5 šaukšto pieno, šaukštelis riebalų.

Kiauliena sumalama, pridedama riebaluose pakepintų svogūnų, įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Iš masės formuojamas paplotis, ant jo dedamas įdaras.

Įdarui marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su kapotais svieste pakepintais svogūnais, įberiama prieskonių, druskos. Iš kiaušinio ir pieno iškepamas omletas, į kurį sudedamas agurkų įdaras. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu tiekiama virtų daržovių, šviežių ar raugintų agurkų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kėdainių maltinis

Komentarai: 10
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui reikės: 300 g marinuotų agurkų, 4 svogūnai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių.
Omletui reikės: kiaušinis, 1,5 šaukšto pieno, šaukštelis riebalų.

Kiauliena sumalama, pridedama riebaluose pakepintų svogūnų, įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Iš masės formuojamas paplotis, ant jo dedamas įdaras.

Įdarui marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su kapotais svieste pakepintais svogūnais, įberiama prieskonių, druskos. Iš kiaušinio ir pieno iškepamas omletas, į kurį sudedamas agurkų įdaras. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu tiekiama virtų daržovių, šviežių ar raugintų agurkų.

Reklama:

Komentarai (10)


  • geresnei 2010-03-09 20:18

    Laukiam laukiam foto... :)


  • geresne 2010-03-07 17:57

    O aš vis masčiau, kur tuos baisiuosius marinuotus agurkus kišti... Į kotletą pasirodo :-D .
    Spėju bus skanu, įmesiu foto.


  • violeta maikstenaite 2009-01-19 14:19

    patiekalas labai skanus bet man vietoj agurku galetu but grybai :super: :super:


Daugiau receptų