Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.

Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | citrinos |
400 gramų | bonduelle french mix |
25 gramai | sviestas |
10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Plovas
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Keptos anties šlaunelės
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Kepta lašiša
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Karališkas kepsnys
-
Kepta antis su bulvių įdaru
-
Šventinė višta
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su apelsinais
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...