Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | lašiša (file) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
| šiek tiek | citrinos |
| 400 gramų | bonduelle french mix |
| 25 gramai | sviestas |
| 10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Spurgečiai
-
Keptas kumpis
-
Triušiena bajoriškai
-
Šventiniai drebučiai
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
-
Troškintos kurapkos
-
Varškės ir manų apkepas
-
Aviena ant iešmo
-
Vištiena su daržovėmis puodeliuose
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Šernienos kepsnys
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Sojų kotletėliai
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Čachochbilis
-
Kepta antis su obuoliais
-
Virtinukai su sūriu
-
Guliašiukas
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
