Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.

Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | citrinos |
400 gramų | bonduelle french mix |
25 gramai | sviestas |
10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepėlė
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Įdaryti dideli pievagrybiai
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Keptos armonikos
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Makaronų apkepas su obuoliais
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Guliašas
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Steikai
-
Avienos muštiniai
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Kukurūzų burbuolės
-
Šašlykai iškylai
-
Bulvių patiekalas
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...