Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.

Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | citrinos |
400 gramų | bonduelle french mix |
25 gramai | sviestas |
10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Malta mėsa tešloje
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Triušis raudonojo vyno marinate
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Menkė garuose
-
Virta žuvis tešloje
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Mėsos kukuliai
-
Lietuviški čenakai
-
Įdaryti makaronai "Cannelloni"
-
Bulvių vėdarai
-
Kotletai lenkiškai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Čeburekai su grybais
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Keptas, įdarytas paršelis
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...