Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.

Garinta lašiša su daržovėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | lašiša (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | citrinos |
400 gramų | bonduelle french mix |
25 gramai | sviestas |
10 gramų | prieskoninės žolelės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Vištiena su apelsinais
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Bulvių košė su vištiena
-
Japoniški baklažanai
-
Mėsos paplotėlis
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Tomo šašlykai "Skanumėlis"
-
Stirnos nugarinė
-
Grilyje keptos daržovės
-
Grilyje keptos bulvės
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Vištiena su paprika po garų
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
Garinta lašiša su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Lašiša, file,
500 gramų - Druska
- Pipirai
- Citrinos
-
Bonduelle French mix,
400 gramų -
Sviestas,
25 gramai -
Prieskoninės žolelės, šviežios,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vanduo užverdamas ant viršaus uždedamas sietelis. Į jį supilamos daržovės, ant viršaus uždedama lašišos file, pašlakstoma citrinos sultimis. Uždengiama dangčiu ir verdama apie 10 min. Ant garintos lašišos gabalėlio uždedama šviežios žolelės ir sviesto gabaliukas. Dar pagarinama, kol sviestas ištirps. Valgoma su pasirinktu padažu.
Rekomenduojama tar-tar padažas.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...