Jautiena gurmanams
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | druska |
| 1 kilogramas | jautiena |
| šiek tiek | prieskoniai (kepsnio) |
| 2 valgomieji šaukštai | adžikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanus šašlykiukas
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Kepenys japoniškai
-
Jautienos cimesas
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Kiaulienos suktinukai
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Veršienos šašlykas
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Virtos naminės dešrelės
-
Apkepas „La Graikija“
-
Medžiotojų šašlykai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Jautiena gurmanams
Jautiena gurmanams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Jautiena,
1 kilogramas - Prieskoniai, kepsnio
-
Adžika,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
