
Jautiena gurmanams
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | medus |
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena |
šiek tiek | prieskoniai (kepsnio) |
2 valgomieji šaukštai | adžikos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Netikras zuikis tešloje
-
Keptas kumpis
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kukuliukai švediškai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Prancūziškas triušis
-
Buritos (burritos)
-
Kiaulienos suktinukai
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Naminiai mėsainiai
-
Lengvas Zuikis
Jautiena gurmanams
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Jautiena,
1 kilogramas - Prieskoniai, kepsnio
-
Adžika,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautiena supjaustoma stambokais gabalais, juostomis (80-100gr.) Ištrinti kepsnio prieskoniais, 10-15 gr / kg druskos, apšlakstyti 1 citrinos sultimis ir vėl viską kruopščiai ištrinti.Sumalti arba sutrinti 1 česnako galvutę ir 1 svogūną (vidutinį), įdėti porą šaukštų adžikos padažo, šaukštą (didelį) medaus ir visą šią masę pakaitinti. Kai atvės, aptepti mėsą. Marinuoti mėsą porą val. uždarame inde. Kepti grilyje ant grotelių arba sumautą ant iešmo kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...