Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška triušiena
- Ryžių ir veršienos blyneliai
- Paprika įdaryta faršu
- Faršo vyniotinis
- Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
- Kiauliena grill
- Kepenys japoniškai
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Kiauliena česnakiniame marinate
- Troškinta jautiena su paprika
- Ėrienos šašlykas
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Kepta jautienos nugarinė
- Paprasti virtinukai su mėsa
- Steikas
- Kalakutienos maltiniai
- Pikantiškas kiaulienos šašlykas
- Baklažanai įdaryti jautienos faršu
- Kopūstainiai su mėsa
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...