
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ekspress šašlykai
-
Malta mėsa tešloje
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Įdaryti burokėliai
-
Veršienos kepsnys
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Įdaryti makaronai
-
Kiaulienos kepsnys
-
Virtos veršelio kojos
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Sprandinės kepsnys grilyje
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...