Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Karbonadas „Skanumas“
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Mėsos pynutės
- Kotletukai su padažu su brokoliais
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Medžiotojų šašlykai
- Kukuliukai švediškai
- Kepta kiškiena marinate
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Kiaulienos kotletai
- Veršienos kotletukai
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kiaulienos guliašas aluje
- Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kiaulienos suktinukai
- Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Naminiai hamburgeriai
- Aluje troškinta jautiena
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...