Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
| šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos karka
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Pyragas su mėsa
-
Cukinijų laiveliai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Įdarytos paprikos
-
Kiaulienos karis
-
Jautienos šašlykas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Kiaulienos kotletai
-
Virta šerniena
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Pietūs moliniame inde
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
