
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Balandėliai
-
Kepenys su mandarinais
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Sultingas šnicelis
-
Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
-
Vyne troškintas triušis
-
Didkotlečiai su ryžiais
-
Mėsos kukuliai
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Sprandinės suktinukai su malta mėsa ir sūriu
-
Vikšrų vakarienė
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Kelmas
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Kepta menkė
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Naminiai hamburgeriai
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...