
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Keptos veršienos šlaunelės
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Iškylos dešrelės
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Avienos kebabas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Įdaryti makaronai
-
Keptos bulvės su mėsa
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Armėniški arba mini mantai
-
Sibiro koldūnai
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Avienos šašlykas
-
Naminis kiaulienos šnicelis
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...