
Rostbifas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 kilogramas | jautiena (krūtininė) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Mėsos pyragas
-
Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Kepenys su mandarinais
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Kiauliena su džiovintomis slyvomis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kaspinėliai su špinatais
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsa folijoje
-
Naminiai hamburgeriai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kepta menkė
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Skanus šašlykiukas
Rostbifas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Jautiena, krūtininė,
1 kilogramas - Taukai (kiaulių), kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sveikas mėsos gabalas išmušamas, nesūdytas įdedamas į gerai įkaitintą keptuvę su riebalais ir 10 min. kepamas smarkiai įkaitintoje krosnyje. Po to pasūdomas ir, dažnai palaistant ištekėjusiomis sultimis, dar 15 min. kepamas, bet jau ant nedidelės ugnies. Iškepusi mėsa turi būti sultinga ir rausva. Rostbifas pateikiamas nepjaustytas. Svarbiausia — kepsnys turi iš karto iš visų pusių apkepti ir apsitraukti gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (6)
-
edkved25
2009-08-22 18:15
kepti reikia daug ilgiau ir okaiteje ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...