Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 500 gramų | kiaulienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | pipirai |
| 1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
| 1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Kiaulienos vyniotinis su granatais
-
Avienos šonkauliukai
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Kiauliena su imbieru
-
Nugarinė ant grotelių
-
Keptos bulvės su šonine ir sūriu
-
Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
-
Sotieji zrazai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kukuliai
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Šašlykai iškylai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Netikras zuikis
-
Neįprasti šašlykai
-
Įdaryta veršiena
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Ekspress šašlykai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
