
Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai alaus marinate
-
Šernienos kepsnys
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Ėrienos šašlykas
-
Koldūnai su mėsa
-
Kapota keri mėsa
-
Keptas jautienos kumpis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kotletai su įdaru
-
Kiaulienos karis
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Armėniški arba mini mantai
-
Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
-
Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
-
Nugarinė ant grotelių
-
Bačkonių suktinukas
-
Strėvos suktinis
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...