
Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kepta jautiena
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos duona
-
Kiaulienos kepsniai
-
Triušienos kukuliai
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Veršienos kepsnys
-
Keptas kumpis
-
Šašlykai su majonezu
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kiaulienos kukuliai tešloje
-
Rostbifas
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...