
Faršo vyniotinis
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
2 žiupsneliai | pipirai |
1 pundelis | petražolės (šviežios, kapotos) |
1 saujelė | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
2.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
3.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
4.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos kotletukai
-
Mėsos kukuliai su padažu
-
Balandėliai
-
Guliašas
-
Čipolino galvelės
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Kepta marinuota veršiena
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Įdaryta kepta kiauliena
-
Naminiai kotletukai
-
Kiaulienos faršo kukuliukai įdaryti sūriu
-
Kepsnys Du milžinai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Pikantiška triušiena
-
Kiaulienos suktinukai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
Faršo vyniotinis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
2 žiupsneliai -
Petražolės, šviežios, kapotos,
1 pundelis -
Krapai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais.
Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.
Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie pusės centimetro storio) ant faršo dėti žaluminų sluoksnį ir susukti. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolelių.
Stipriai suvynioti į foliją ir kepti 200°C orkaitėje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir dar kepti apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...