1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys) |
200 gramų | jautiena (troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais) |
4 vienetai | morkos |
šiek tiek | cinamonas |
300 gramų | cukrus |
50 gramų | sviestas |
3 vienetai | bulvių (saldžiosios (batatai)) |
100 mililitrų | aliejaus |
3 vienetai | bulvių (saldžiosios (batatai)) |
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykas svogūnų marinate
- Naminis kiaulienos šnicelis
- Įdaryta cukinija
- Kaimiškas pjausnys
- Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
- Sprandinės kepsnys su morkomis
- Guliašas
- Kiauliena aštriame padaže
- Mėsos troškinys laivelyje
- Šašlykas baltojo vyno marinate
- Kukuliukai "a lia Italia"
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Garfildo lazanija
- Kiškis keptas su obuoliais
- Uzbekiškas šašlykas
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Veršienos šniceliai
- Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
- Škotiški kiaušiniai
Jautienos cimesas
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys,
1 vienetas -
Jautiena, troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais,
200 gramų -
Morkos,
4 vienetai - Cinamonas
-
Cukrus,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Bulvės, saldžiosios (batatai),
3 vienetai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Bulvės, saldžiosios (batatai),
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Puode įkaitinkite aliejų, apskrudinkite mėsą.
2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių