Ranka
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 0.5 kilogramo | jautiena |
| 2 vienetai | svogūnai (smulkintas) |
| 1 vienetas | morkos (tarkuota) |
| šiek tiek | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
| šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus komponentus sumaišykite (išskyrus fermentinį sūrį).
2.
Kepimo skardą patepkite riebalais. Ant skardos sukrėskite mėsos masę, o ant jos uždėkite savo ranką. Kita ranka išimkite mėsą iš tarpupirščių (ją sudėsite ant rankos).
3.
Pašaukite kepsnį į orkaitę 40 - 60 minučių. Likus kepti 10 - 15 minučių užbarstykite tarkuoto sūrio. Jog ranka atrodytų tikroviškiau iš svogūnų padarykite nagus ir kyšančius kaulus.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Pyragas su kukuliais
-
Aurimo šašlykas
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kepsniukai folijoje
-
Kepta kiškiena marinate
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Keptos kepenėlės
-
Dešrelių pynė
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Guliašiukas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Kiškis keptas su obuoliais
Ranka
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
0.5 kilogramo -
Svogūnai, smulkintas,
2 vienetai -
Morkos, tarkuota,
1 vienetas - Sūris, tarkuotas, fermentinis
- Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus sumaišykite (išskyrus fermentinį sūrį).
Kepimo skardą patepkite riebalais. Ant skardos sukrėskite mėsos masę, o ant jos uždėkite savo ranką. Kita ranka išimkite mėsą iš tarpupirščių (ją sudėsite ant rankos).
Pašaukite kepsnį į orkaitę 40 - 60 minučių. Likus kepti 10 - 15 minučių užbarstykite tarkuoto sūrio. Jog ranka atrodytų tikroviškiau iš svogūnų padarykite nagus ir kyšančius kaulus.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (8)
-
Jurga
2016-10-27 16:50
Gera ideja helovynui :) darysiu ir as :) (Y)
-
na
2015-04-17 15:16
nebent patiekti ,įkyriai .nemylimai anytai,kuri reguliuoja gyvenimą....kad daugiau nekeltų kojos į mano namus...
-
Mantas
2014-11-09 16:41
Atrodo baisiai nesiryzciau valgyt tos rankos
-
Ruta
2014-08-12 15:43
Ziauru! Koks gali buti skonis?
-
Jura
2014-02-07 19:04
Koks siaubas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
