500 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | morka |
1 vienetas | svogūnas |
1 vienetas | kiaušinis |
30 gramų | fermentinio sūrio (puskietis) |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas) |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Mėsos duona
- Tiuringijos kepsnys puodelyje
- Kelmas
- Veršienos šniceliai
- Kepta šoninė
- Kotletukai ant laužo
- Mėsos apkepas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Kiaulienos kumpis giroje
- Vasaros šašlykiukas
- Kiaulienos kukuliai su ryžiais
- Didkotlečiai su ryžiais
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Kotletai
- Žuvinto kepsnys
- Virtos naminės dešrelės
- Naminiai hamburgeriai
- Keptas jautienos kumpis
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Morka,
2 vienetai -
Svogūnas ,
1 vienetas -
Kiaušinis ,
1 vienetas -
Fermentinis sūris, puskietis,
30 gramų -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus, arba sviestas
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.
Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.
Komentarai