Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
-
Sauliaus kibinai
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Smaližių liežuvis
-
Įdaryta veršiena
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Karbonadai iš faršo
-
Įdaryta cukinija
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Kibinai "Su meile"
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Cukinijų laiveliai
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Triušienos kukuliai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Kepta šoninė
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...