Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 kilogramai | kiauliena |
| 6 vienetai | svogūnai |
| 1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
| 1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytos parikos
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Margaritos įdarytos paprikos
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kiaulienos kepsniai
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Čili jautienos gaminimas
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Kepsnys romantiškam vakarui
-
Šašlykai vyno marinate
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Aurimo šašlykas
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
