Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsnys Verseka
-
Pikantiška triušiena
-
Kotletukai
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Gardūs veršienos karbonadai
-
Bokšteliai iš mėsos
-
Bačkonių suktinukas
-
Kiaulienos karka
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Naminiai mėsainiai
-
Kiauliena pagal Aistę
-
Naminiai kotletukai
-
Kepta marinuota veršiena
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
-
Šutinta kiškiena
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
-
Šašlykai vyno marinate
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...