Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.

Šašlykas baltojo vyno marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai | kiauliena |
6 vienetai | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | pipirai (malti, juodieji) |
1 stiklinė | vynas (sausas, baltas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta marinuota veršiena
-
Virtiniai su mėsa
-
Keptas, įdarytas paršelis
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Kiauliena česnakiniame marinate
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Koldūnai su mėsa
-
Mėsa folijoje
-
Troškinta triušiena
-
Kiaulienos šonkauliukai
-
Veršienos kotletukai
-
Kotletai su kiaušiniais
-
Avienos kebabas
-
Kiaulienos kumpis giroje
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Jautienos cimesas
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kiauliena su keptais pomidorais
Šašlykas baltojo vyno marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
2 kilogramai -
Svogūnai,
6 vienetai -
Pipirai, malti, juodieji,
1 arbatinis šaukštelis -
Vynas, sausas, baltas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į puodą sudėti mėsą supjaustytą gabaliukais. Tada sudėti žiedais supjaustytus svogūnųs, pagal skonį berti druskos, sudėti pipirus, supilti sausą baltą vyną. Pamaišyti. Palikti marinuotis 6 - 12 valandų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...