Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
AUTORIUS:
KOTANYI,
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai avienos šonkaulių
600 gramų polentos
50 gramų sviestas
0.3 vieneto rausvieji svogūnai
1 sauja gražgarstės
1 valgomasis šaukštas parmezano sūris
šiek tiek rozmarinas
Pabarstymui:
2 valgomieji šaukštai pistacijos
Papuošimui:
1 lapas mėta
Patiekiant:
1 sauja burokėlių lapų
Marinatui:
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas aitriosios paprikos dribsnių
1 valgomasis šaukštas čiobreliai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.
2.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
3.
Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės
4.
Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.
5.
Į vandenį dedame polentą.
6.
Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.
7.
Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.
8.
Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.
9.
Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.
10.
Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Pabarstymui: Papuošimui: Patiekiant: Marinatui:
Gaminimo eiga:
  1. Marinuojamte avienos čiopsus: ant avienos pilame alyvuogių aliejaus, beriami čili dribsnius, druską, pipirus, čiobrelius. Išmaišome.

  2. PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.

  3. Kambario temperatūros marinuotus čiopsus kepame po 2 minutes iš kiekvienos pusės

  4. Užverdame ir pasūdome 1 litrą verdančio vandens.

  5. Į vandenį dedame polentą.

  6. Polentos košę verdami 5 minutes, maišydami.

  7. Į košę dedame sviesto. Išmaišome. Beriame parmezano, rozmarino.

  8. Į lėkštę dedame polentą, avienos čiopsus.

  9. Pagardiname svogūno žiedais, druska ir pipirais.

  10. Papuošiame aliejumi pagardintais burokėlių lapais, kepintomis pistacijomis.

Receptą atsiuntė KOTANYI
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų