
Karpis su porais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | karpis |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
2 valgomieji šaukštai | miltai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 skiltelės | česnakas |
3 žiupsneliai | bazilikas |
3 žiupsneliai | pipirai |
3 žiupsneliai | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Karpįo gabaliukus vieną parą marinuoju su visais prieskoniais, prieš kepant barstau druskos pagal skonį, apveliu gausiai miltais ir kepu aliejuje ant lėtos ugnies.
2.
Baigiant kepti, į kraštelį keptuvės suberiu smulkintus porus ir svogūnus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virta žuvis tešloje
-
Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Lašiša garuose
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Lazanija su lašiša
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Silkė su svogūniukais
-
Karpis, šutintas aluje
Karpis su porais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
1 vienetas -
Miltai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
4 skiltelės -
Bazilikas,
3 žiupsneliai -
Pipirai,
3 žiupsneliai -
Džiovintas raudonėlis,
3 žiupsneliai - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Karpįo gabaliukus vieną parą marinuoju su visais prieskoniais, prieš kepant barstau druskos pagal skonį, apveliu gausiai miltais ir kepu aliejuje ant lėtos ugnies.
Baigiant kepti, į kraštelį keptuvės suberiu smulkintus porus ir svogūnus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...