Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Keptos krevetės mangų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | kmynai |
| 3 valgomieji šaukštai | kalendra |
| 3 valgomieji šaukštai | pankolis |
| 3 valgomieji šaukštai | juodieji pipirai (žirneliai) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
| 24 vienetai | krevetės be kevalo (didelės) |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
| 1 vienetas | mango |
| 1 vienetas | paprika (raudonoji, smulkiai pjaustyta) |
| 1 vienetas | svogūnai (raudonas, smulkiai pjaustytas) |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės |
| 2 valgomieji šaukštai | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta lydeka
-
Kepta aštri menkė
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Sočiausioji pica
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Žuvies kotletai su grybais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Lašiša garuose
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Plekšnė su padažu
-
Lašišos kepsneliai
-
Išmarinuota žuvis
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Menkė tešloje
-
Aštrios krevetės grilyje
Keptos krevetės mangų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kmynai,
3 valgomieji šaukštai -
Kalendra,
3 valgomieji šaukštai -
Pankolis,
3 valgomieji šaukštai -
Juodieji pipirai, žirneliai,
3 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
0.5 valgomojo šaukšto -
Krevetės be kevalo, didelės,
24 vienetai - Alyvuogių aliejus
-
Mango,
1 vienetas -
Paprika, raudonoji, smulkiai pjaustyta,
1 vienetas -
Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas,
1 vienetas -
Petražolės,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nustatome vidutinę kaitrą ir keptuvėje be riebalų paskrudiname sėklas ir pipirus. Kartu su uoginėmis paprikomis sumalame į miltelius.
8 medinius iešmus pamirkome šaltame vandenyje. Suveriame ant jų krevetes. Įtriname jas prieskonių mišiniu ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.
Kepame grilyje arba barbekiu 3 - 5 minutes iš visų pusių.
Paruošiame padažą. Mangą perpjauname per pusę, išimame kauliuką. Nulupame ir smulkiai supjaustome. Dubenyje sumaišome su kitais komponentais. Tiekiame su krevetėmis.
Iškylų patiekalas paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
