Žuvies maltiniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis
200 gramų batonas
2 vienetai svogūnai
100 gramų taukai (kiaulių)
4 vienetai česnakas (skiltelės)
4 valgomieji šaukštai sviestas
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies maltiniai

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Nijole 2016-01-28 20:02

    atrodo labai skaniai ar galima naudoti alieju vietijkiaules tauku ,as nezinau kurtauku gauti?


  • mano 2011-10-20 20:38

    skanu tik mažai gaunasi,iš 1kg šaldytos žuvies 300-400gr.žuvytės.Perkam ledą.


Daugiau receptų