1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
4 vienetai | česnakas (skiltelės) |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvis padaže
- Apelsininė lašiša
- Žuvis su brokoliais
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Troškinta lydeka
- Menkės kotletukai su baravykais
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Farširuota lydeka
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Silkė su svogūniukais
- Jūreivio sapnas
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Žuvies kepsneliai
- Jūros gėrybių šašlykas
- Lašišos užkandėlė
- Ant iešmo keptas ungurys
- Midijų šašlykai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Lašiša sluoksniuotoje tešloje
Žuvies maltiniai
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Batonas,
200 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Česnakas, skiltelės,
4 vienetai -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Juodieji pipirai, malti
- Džiūvėsėliai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalytos žuvys, išėmus kaulus, sumalamos kartu su svogūnu, česnaku, išmirkytu batonu.
Gauta masė gerai išmaišoma su kiaušiniu, sviestu, prieskoniais ir druska.
Iš jos padaromi nedideli kamuolėliai. Jie apvoliojami džiūvėsėliais, suplojami ir kepami riebaluose, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Tinka su virtomis bulvėmis, salotomis.
Komentarai (8)
-
Nijole
2016-01-28 20:02
atrodo labai skaniai ar galima naudoti alieju vietijkiaules tauku ,as nezinau kurtauku gauti?
-
mano
2011-10-20 20:38
skanu tik mažai gaunasi,iš 1kg šaldytos žuvies 300-400gr.žuvytės.Perkam ledą.