Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.

Žuvies pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 saujos | žalumynų |
200 gramų | žuvis (lašišos ar upėtakio filė) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
100 mililitrų | aliejaus |
120 mililitrų | pienas |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Keptos plekšnės
-
Kepta skumbrė
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Žuvies kukulaičiai
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Žuvies apkepas
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvis tešloje
-
Lydekos kepsneliai
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Menkė su krienais ir grietine
-
Kepta lašiša
-
Silkė pataluose
Žuvies pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Žalumynai,
2 saujos -
Žuvis, lašišos ar upėtakio filė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Cukrus
-
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pienas,
120 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...