Žuvies pyragas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 saujos žalumynų
200 gramų žuvis (lašišos ar upėtakio filė)
3 vienetai kiaušiniai
šiek tiek cukrus
0.5 arbatinio šaukštelio druska
100 mililitrų aliejaus
120 mililitrų pienas
100 gramų sūris (fermentinis)
150 gramų kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies pyragas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį susmulkinti.
Išplakti kiaušinius, įmaišyti kepimo miltelius, sukapotus žalumynus, cukrų, druską, aliejų, pieną, sutarkuotą sūrį ir nuolat maišant iš lėto suberti miltus.
Neišsigąskite, kad tešla skysta, tokia ir turi būti.
Ją supilkite į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Kepti 180°C orkaitėje 40 minučių. Nepamirškite, kad kepimo laikas priklauso nuo Jūsų kepimo indo aukščiau. Kuo skarda aukštesnė, tuo ilgiau gali tekti kepti.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų