
Šokoladinis kokosinis tortas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
200 mililitrų | grietinė | |
200 gramų | cukraus pudra | |
4 valgomieji šaukštai | kakava | |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | soda | |
Kremui: | ||
400 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
200 gramų | kokoso kubelių | |
2 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Glajui: | ||
50 gramų | juodojo šokolado | |
50 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti iki purumo su cukraus pudra. Grietinę išmaišyti su soda. Abi mases sumaišyti, sijoti kakavą sumaišytą su miltais. Viską gerai išmaišyti.
2.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki iškeps, apie 30 minučių. Biskvitą dalinti į 3 - 4 dalis.
3.
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, pridėti kokoso kubelių ir pertepti dar karštą šokoladinį biskvitą.
4.
Glajui šokoladą ištirpinti piene. Tortą puošti šokoladiniu glajumi ir kokoso kubeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
-
Šokoladinis tortas
-
Smaližiukas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Vaflinis pyragas
-
Švarcvoldo vyšnių tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Tortukas "Gaiva"
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Nekeptas oreo tortas
-
Braškinis tortas
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Tortas “Snickers”
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Graikų pyragas
Šokoladinis kokosinis tortas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Kakava,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis
-
Grietinėlė, 35%,
400 mililitrų -
Kokoso kubeliai,
200 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai
-
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti iki purumo su cukraus pudra. Grietinę išmaišyti su soda. Abi mases sumaišyti, sijoti kakavą sumaišytą su miltais. Viską gerai išmaišyti.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki iškeps, apie 30 minučių. Biskvitą dalinti į 3 - 4 dalis.
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, pridėti kokoso kubelių ir pertepti dar karštą šokoladinį biskvitą.
Glajui šokoladą ištirpinti piene. Tortą puošti šokoladiniu glajumi ir kokoso kubeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...