Šokoladinis kokosinis tortas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
200 mililitrų grietinė
200 gramų cukraus pudra
4 valgomieji šaukštai kakava
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis soda
Kremui:
400 mililitrų grietinėlės, 35%
200 gramų kokoso kubelių
2 valgomieji šaukštai cukrus
Glajui:
50 gramų juodojo šokolado
50 mililitrų pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti iki purumo su cukraus pudra. Grietinę išmaišyti su soda. Abi mases sumaišyti, sijoti kakavą sumaišytą su miltais. Viską gerai išmaišyti.
2.
Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki iškeps, apie 30 minučių. Biskvitą dalinti į 3 - 4 dalis.
3.
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, pridėti kokoso kubelių ir pertepti dar karštą šokoladinį biskvitą.
4.
Glajui šokoladą ištirpinti piene. Tortą puošti šokoladiniu glajumi ir kokoso kubeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šokoladinis kokosinis tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Tešlai: Kremui: Glajui:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplakti iki purumo su cukraus pudra. Grietinę išmaišyti su soda. Abi mases sumaišyti, sijoti kakavą sumaišytą su miltais. Viską gerai išmaišyti.

  2. Kepti 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje, iki iškeps, apie 30 minučių. Biskvitą dalinti į 3 - 4 dalis.

  3. Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, pridėti kokoso kubelių ir pertepti dar karštą šokoladinį biskvitą.

  4. Glajui šokoladą ištirpinti piene. Tortą puošti šokoladiniu glajumi ir kokoso kubeliais.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų